Thuisverpleging Erpe-Mere

Thuisverpleging Erpe-Mere nodig? Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp Erpe-Mere met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit dikwijls ten koste van de patiënt. Thuisverpleging An-Wim wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Bij An-Wim Thuisverpleging Erpe-Mere staat u centraal zodat u zo lang mogelijk, in goede omstandigheden, thuis kan blijven wonen. Ook postoperatieve zorgen behandelen wij met grootste zorg, door onder meer contact te houden met uw behandelend arts en ons continu bij te scholen. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar uur van verzorging, dat we samen met u op voorhand bepalen. Hierdoor zit u niet nodeloos te wachten op uw verpleging of thuiszorg.
Privacy en gemoedelijkheid zijn voor ons erg belangrijk. Wij dragen geen witte verpleegschort wanneer we bij u thuis komen. We streven naar maximum 4 verschillende zorgverleners per voordeur in de regio Erpe-Mere

Thuisverpleging An-Wim biedt veel voordelen:

U belt Thuisverpleging Erpe-Mere: 0486 21 17 38

  • We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig heeft van medisch materiaal.
  • Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.
  • We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en hulp op maat 7/7

Bovendien werken wij van Thuisverpleging Erpe-Mere snel en efficiënt door de modernste technieken te gebruiken. Daardoor kunnen we werken zonder wachtlijst. Bij Thuisverpleging Erpe-Mere An-Wim kunt u terecht voor  betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat 7/7. Want zorg heeft u nodig als u erom vraagt!

Verpleging of Hulp in huis aanvragen

Thuisverpleging Erpe-MereBent u op zoek naar goede en vertrouwde hulp in huis? Bel Thuisverpleging Erpe-Mere op: 0486 21 17 38 of stuur ons een mailtje: info@thuisverpleging-an-wim.be  voor de vereiste thuiszorg. Hiervoor hoeft u alleen maar het contactformulier op deze website in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op en maken een persoonlijk zorgplan.

Wij werken in de regio:

Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Oosterzele en Erpe-Mere.