Jordy De Bondt

Verpleegkundige

Ik ben Jordy,

Opgegroeid in het Waasland en sinds kort woonachtig in het gezellige Sint-Lievens-houtem, samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd geniet ik graag van alle leuke dingen in het leven zoals etentjesweekendjes weg, sporten, gezellig samen zijn met vrienden en familie.

In 2018 studeerde ik af als verpleegkundige en kon ik onmiddellijk aan de slag in de sector. Ik wist al zeer lang dat dit mijn roeping zou zijn! Er zijn voor de mensen en helpen waar mogelijk. Wat me enorm aanspreekt is dat je in dit beroep elke dag bijleert, zowel van de onverwachte en uiteenlopende situaties waarin je terechtkomt alsook van de mensen zelf. Een korte babbel, een band opbouwen en nog zoveel meer. Ik ben graag onder de mensen en moet toegeven dat ik een babbelgat ben. Met een kwinkslag heb ik steeds een grappend antwoord voor iedereen klaar. Het warme contact is zéér belangrijk voor mij alsook de afwisseling in ons werk daarom blijft thuisverpleging voor mij boeiend.

In de verpleegkunde kan je jezelf ook bijscholen op veel vlakken. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke verwonding? Dan kan ik je professioneel bijstaan door mijn extra troef als referentie verpleegkundige wondzorg. 

Ik kijk er alvast naar uit om kennis te maken!

Tot snel,

Jordy