An De Wilde

Zaakvoerster

Hallo, Ik ben An!

Ik ben een gedreven en gepassioneerd verpleegkundige. Voor ik mijn stap naar de thuisverpleging heb gemaakt, ben ik 10 jaar in het UZ Gent werkzaam geweest op de diensten Urologie, Neurochirurgie HighCare, poli Plastische Heelkunde en poli Algemene Heelkunde.  Diensten waar ik veel heb geleerd en heel graag heb gewerkt.

Ik heb mijn “referentie wondzorgverpleegkundige” behaald, een domein waar ik altijd en nog steeds bijzonder door geboeid ben. Verder streef ik ernaar om steeds bij te leren en me te blijven verdiepen in medische en verpleegkundige materie.

Ik omschrijf mezelf het best als een zorgzaam, empathisch persoon, steeds gevat en direct communicerend, maar altijd met het hart op de juiste plaats. Ik ben een fiere mama van Fiebe en Joren en plusmama van Cédric, Ella en Dries.  De man op de foto naast mij, is mijn partner Wim, gedreven verpleger in hart en nieren en medezaakvoerder. Samen zijn we dus een samengesteld gezin/team. Wij zijn allebei familiemensen en kunnen enorm genieten van de gezellige momenten die we met onze kinderen en familie kunnen doorbrengen.

Mijn doel/drijfveer is, de mensen die zorgbehoevend zijn, te kunnen helpen om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Anderzijds wil ik mensen die tijdelijke zorg nodig hebben, hen zo snel mogelijk hun onafhankelijkheid terugbezorgen.

Patiënten maar zeker ook hun familie, kunnen bij mij steeds terecht voor een luisterend oor, een glimlach en steun in moeilijke periodes. Het is voor mij belangrijk dat jullie het gevoel hebben er niet alleen voor te staan. Wij zijn er als team om voor onze patiënten te zorgen, er te zijn, en om een zo goed mogelijke zorg aan jullie te bieden, samen!